BarnVi har lekt og sunget sanger sammen med de eldre. Både vi ansatte og barna har syntes at dette har vært veldig kjekt.

Dessverre så har koronaepidemien satt en stopper for dette, slik at vi har måttet finne andre måter å besøke sykehjemmet på. Vi har gått turer til sykehjemmet og vært utenfor, vi har tatt med 17.mai pynt og hengt på vinduet, og vi har lekt og spist lunsj utenfor.

Når snøen endelig var borte så hadde vi lyst til å gjøre noe fint for beboerne som har fått mindre besøk, så da hørte vi med Nathanielsen gartneri om vi kunne få litt blomsterjord og noen sommerblomster, slik at vi kunne pynte utenfor og være en del av dem som lager et koselig uteområde for de eldre.

Nathanielsen var ikke vonde å be, så vi er utrolig takknemlig for deres gavmildhet, så vi retter en stor takk til dem, og vi håper de beboerne setter like mye pris på å få besøk av oss som vi liker å besøke dem.

Barna fikk være med å luke ut av blomsterbed, legge oppi jord og lage hull til de nye blomstene. Vi synes de har vært skikkelig gode, de jobbet iherdig og med litt hjelp så ble det et veldig godt resultat.

Vi ønsker dere alle en god ferie!

Hjertelig hilsen Husby barnehage,
avdeling Grønn!