Hei kjære kulturskoleelev!
Mange av kulturskolens tilbud har denne våren blitt avlyst på grunn av corona pandemien. Vi ønsker derfor å informere dere om noe helt nytt. Dette er et digitalt prosjekt som gjennom streetart skal utforske virkeligheten etter pandemien. Hvordan ser verden og din hverdag ut etter pandemien?
Digger du gatekunst og tagging eller ønsker å lære mer om det, meld deg på prosjektet her:
https://form.arkon.no/?id=6096&key=3wN8Dn
Frist for påmeldinger mandag 8.juni(!)
Du får også muligheten til å stille ut verket ditt i et online pop-up galleri etter fem dager med arbeid. Deltageravgiften er på 500kr og i den prisen får du opplæring i gatekunst teknikker av Rampestrek, en full materialpakke med alt du trenger, og muligheten til å stille ut veket ditt i en online pop-up utstilling. Du kan delta hjemmefra eller sammen med en gruppe i din by. Meld deg på alene, eller sammen med venner og vær med å utforske hvordan DU tror at verden ser ut etter pandemien, post pandemic. Frist for påmelding er mandag 8.juni(!)

Mer informasjon her: https://festspillnn.no/nb/nyheter/post-pandemi-unge-kunstnere-om-virkeligheten-etter-pandemien?fbclid=IwAR2dPXUxSTLZLVCnPF7dOeujiKQHcRtOe3d8EyKuBwQ-UTZe-8JjsrH5uOM