borkenes

Kulturskolen

Kulturskolen er et musikk- og kulturfaglig tilbud for barn og ungdom i kommunen vår. Tilbudet er organisert i tilknytning til skoleverket og kulturlivet ellers.

For skoleåret 2016/2017 gis tilbud på blåseinstrumenter (treblås og messing), piano, gitar, slagverk, korps og dans for barn og ungdom. Gjennom året vil det også foregå andre aktiviteter i regi av kulturskolen som vil bli annonsert på kommunen sine sider. Se også undervisningsplan lenger nede på denne siden.

Borkenes skolekorps er en viktig samarbeidspartner med kulturskolen. Hvis du har lyst å spille i korpset, har skolekorpset instrumenter de låner ut. Opplæringen på instrumentet skjer i regi av kulturskolen.

Kulturskolen er hele tiden på utkikk etter nye spennende aktiviteter. Har du noen ideer ta gjerne kontakt med rektor.

Mobil: 97 59 62 74

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

SØKNAD

Dersom søkeren blir tatt opp som elev ved kulturskolen, vil den som har skrevet under søknadsskjemaet bli ansvarlig for at elevkontingent betales i rett tid, og at de instrukser kulturskolen har satt opp blir fulgt. Han/hun er også ansvarlig for å gi beskjed innen de gitte tidsfrister hvis eleven skal slutte ved kulturskolen. Disse er 1. mai for høstsemesteret, og 1. november for vårsemesteret. For oppsigelser etter fristen, må elevkontingenten betales i sin helhet. Elever som blir tatt opp midt i et semester betaler fra opptaksdato pluss en uke. For opptak i skolekorpset må eleven ha begynt i 3 klasse.

 

Søknadsskjema i papirformat fås ved å henvende deg til Servicekontoret eller skolen.

 

 

UKM 2012

Ingen_er_Perfekt_av_Mia_Eriksen

”Ingen er perfekt” av Mia Eriksen.

Tirsdag 20 mars var det lokalmønstring i UKM i Kvæfjord i Kulturhuset på Borkenes.
Det var fult hus og artistene på scenen samt klasse 10A som stod for serveringen sørget for fin stemning.

Les mer …

Utskrift E-post

Frifond

Frifond skal gi barn og unge mulighet til å drive de aktivitetene de selv ønsker, uavhengig av økonomi og geografi. Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU), Norsk musikkråd (NMR) og Norsk Teaterråd administrerer og forvalter støtteordningen på vegne av Kultur- og Kirkedepartementet.

Les mer her: Frifond.no

Utskrift E-post

  • 1
  • 2

Logo

Følg oss på

Telefonnummer

  • Legesenteret tlf. 770 23400
  • Legesenteret etter kontortid 770 93600
  • Servicekontoret tlf. 770 23000
  • Alarmtlf. for barn og unge - tlf. 116 111
  • Beredskapstelefon vei, vann og avløp: 975 26 000

Kvæfjord kommune, Bygdeveien 26, 9475 Borkenes | Telefon: 77 02 30 00 | Telefaks: 77 02 30 01
E-post: postmottak@kvafjord.kommune.no
 
Ansvarlig redaktør: Administrasjonssjef Merete Hessen. Feil meldes til webmaster.